FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

IT-supporterelev til Evida i Viborg


Evida er hele Danmarks gasdistributør, og vi er på udkig efter en IT-supporterelev til vores kontor i Viborg. 

Som elev i IT-drift & Support bliver du en del af et team som varetager IT-supporten samt driften af netværk, servere/storage både on-premise og i Microsoft Azure, pc’er og meget mere. Du vil i forbindelse med dit uddannelsesforløb hos Evida komme i kontakt med alle vores områder inden for it-drift og support. Udgangspunktet for din uddannelse vil være i vores support-team, hvor du kommer i kontakt med rigtige mange af dine kolleger i hele organisationen.
For at du over tid skal kunne tilbyde en rigtig god support/service, skal du kunne spænde bredt i din viden. Du vil undervejs i din uddannelse få en grundig oplæring inden for egne arbejdsområder, ligesom du også kommer til at deltage aktivt i for eksempel driften af servere/storage, netværk, pc’er og en større portefølje af applikationer. 

Vi arbejder som et team, og det betyder blandt andet, at du er omgivet af kolleger, som til enhver tid står klar til at hjælpe med sparring og rådgivning i forbindelse med din uddannelse og arbejdsopgaver. 
IT-drift og & Support arbejder ud fra mantraet ”Sikker drift”, og det skal du være med til at sikre. Undervejs i dit uddannelsesforløb vil der være mulighed for at få ansvaret for egne arbejdsområder. 

Om dig 

Vi er på udkig efter en elev, der har bestået grundforløbet på IT-supportuddannelsen og har interesse for at yde god support, hvor fokus altid er rettet på at give vores kolleger en god oplevelse. 
Du kommer med energi og har lyst til at arbejde med at løse brugernes problemer. Det er et krav, at du har kørekort, da support kan forekomme på alle vores tre lokaliteter i både Jylland og på Sjælland. Din primære arbejdsplads vil være i Viborg. 

Vi tilbyder 

En elevplads, hvor der er god stemning og rart at være. Vi har et unikt sammenhold, hvor faglig og personlig udvikling samt arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt, og hvor du i høj grad er med til at præge hverdagen. Vi sørger for, at du bliver grundigt oplært, og får den støtte og de udfordringer, som du har brug for i din uddannelse. 

Vi tilbyder løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. 

Samtaler 

Vi afholder løbende samtaler - så skynd dig at send din ansøgning til os. Skal det være dig? Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Maja Christensen på tlf. 62259512. Besøg også vores hjemmeside www.evida.dk.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Evida
Vognmagervej 14
8800 Viborg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 24. juni 2022
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Leder af IT Drift & Support, Maja Christensen
tlf. 62 25 95 12



.

Vi distribuerer gas til mere end 400.000 danske hjem og virksomheder

Evida er hele Danmarks gasdistributør og resultatet af sammenlægningen af HMN Gasnet og Dansk Gas Distribution. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab samtidig med, at vi er midt i en grøn omstilling. Vil du være med til at forandre Danmarks energiforsyning? Brænder du for at blive stillet overfor nye udfordringer? Elsker du at finde løsninger på problemer, der ikke er set før? Vi søger en række nye kollegaer, der har kompetencerne og viljen til at gå forrest og tage ansvar. Har du, hvad der skal til, vil vi elske at få dig med på holdet.

Mere fra Evida

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®